29.5.09

Si tu no vas, ells segueixen

El company Pere Aragonès està insistint amb l’actualització dels blocs, així que em decideixo a escriure sobre quelcom del que crec que no se’n parla prou. Tinc la temptació d’utilitzar paraules malsonants per qualificar la campanya per a les eleccions europees del PSC. Em resisteixo pensant més en els i les centenars de milers de compatriotes que els votaran que no pas en el senyor Zaragoza, de qui d’aquí dos o tres mesos, quan torni a actualitzar el bloc, si és que d’això se’n pot dir actualitzar res, ens en podem ocupar en exclusiva.
“Si tu no vas, ells tornen” és una frase ben trobada. La podem criticar tot el que vulguem i més, però nois i noies, va funcionar. I allò que funciona, més val no tocar-ho. La campanya del PSC per a les eleccions europees segueix explotant el filó, i bé que fan. La dreta és el dimoni, la dreta és un gos rabiós, la dreta és homòfoba, sexista, elitista, etc. Molt bé, almenys la dreta espanyola sí. Fins aquí tot perfecte. Consti que em sembla lloable que com a mínim les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mobilitzin al crit de: Que ve la dreta!
Anem a Europa, cap a la internacionalitat, cap a l’eliminació de fronteres, cap al “futur”, que et diu constantment qualsevol militant del PSC o ICV que et trobes com una cançoneta repetitiva i mal apresa. Ara que s’acosta “El día de las Fuerzas Armadas”, el gran dia de na Carme Chacón, ministríssima del PSC (jajaja), parlem de l’exèrcit. Si no hi ha fronteres perquè manté Espanya l’exèrcit? Operacions de manteniment de la pau, en diuen. L’exèrcit espanyol és una ONG, i els que no us n’hagueu assabentat sou (som) poc menys que insensibles i insolidaris persones poc compromeses amb el desenvolupament del Tercer Món. Anem a Europa, cap a la internacionalització i l’eliminació de fronteres, però la “soberanía nacional” és sagrada, per això no es cedeix a Europa (entenent Europa com l’Europa dels 25, passant-me de generós). A carai, però això és modernitat!
Anem a Europa, i a més a més som l’esquerra, som els bons. Hola, em dic Maria Badia, i sóc d’esquerres, del PSC per a més senyes. Vaig inclosa a la llista electoral del PSOE. Les eleccions europees són exemplars a l’Estat espanyol pel què fa a les nacionalitats històriques de la “Constitution”: Circumscripció única (Estat espanyol, una grande y libre, etc). Però representaré els interessos de les catalanes i els catalans a Europa, com a mínim tan bé com ho ha fet Magdalena Àlvarez, que m’acompanya en el viatge. I m’avala en ZP, que diu que és del Barça!
Anem a Europa, la bona gent del PSC, amb la bona gent de les Espanyes. Recorda que si tu no hi vas, ells tornen! Per si encara en teniu cap dubte, vaig a recordar-vos les cares dels dimonis. La del més gran de tots us la posarem d’esquena per estalviar-vos el mal tràngul. Escolteu gent del PSOE i el PSC, el Vidal-Quadras no va ser i és vicepresident del Parlament Europeu amb els vostres vots? Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, error, a la calculadora científica de Nicaragua no hi ha aquesta opció, lamentem aquest contratemps, ho solucionem a partir del 8 de juny.
El dimoni és molt poderós. Obrera, obrer! Mobilitza’t! L’apocalipsi econòmic i social s’acosta. Els teus drets laborals estan en perill. Ens treuran de la crisi els qui ens hi van ficar? No, és clar que no. Escolti, escolti, és veritat això que diuen alguns esquerranosos i esquerranoses de que vostès han votat plegats i donats de la maneta amb aquells que no han de tornar el 70% de les vegades allà on anem, a Europa? Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, error, a la calculadora científica de Nicaragua no hi ha aquesta opció, lamentem aquest contratemps, ho solucionem a partir del 8 de juny. (CiU i Partit Popular Europeu=80%).
Anem a Europa perquè no tornin, i a més a més, si encara no t’ha quedat clar, navega per internet, sigues modern i visita wikipedia i busca Aleix Vidal-Quadras. -Wiki què? -Òstia santa, no fotis que no saps què és la wikipedia! No estàs en la modernitat! Vine que t’ho explico. Ei! Ja m’ha quedat clar. Gràcies! Com és que busques Maria Badia i no surt res? Si aquesta dona ha salvat el català a Europa, és la reencarnació d’en Salvador Espriu! (Demano disculpes al lector per haver inclós aquest nom). Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, error, a la calculadora científica de Nicaragua no hi ha aquesta opció, lamentem aquest contratemps, ho solucionem a partir del 8 de juny.